2010. december 23., csütörtök

Letiltotta a Facebook a médiatörvény ellen tiltakozó csoportot!

---- BREAKING:
Közben, éppen a 10 ezredik tag elérését követően a következő üzenetet kaptuk Facebooktól: „A közzétételi jogokat megtagadtuk a Felhasználási feltételek oldalainak megsértéséért.” A félreértés tisztázása folyamatban van. Csatlakozni addig is lehet!
Mivel szegényes a sajtólistánk, ezért kérjük ossza meg ezt a közleményt is az oldalon, hogyminél több újságíróhoz eljuthasson. ---



Ez az üzenet olvasható az "Egymillióan a magyar sajtószabadságért" nevű Facebook csoport oldalán. Az oldal szerkesztői maguk is meghagyják a lehetőségét annak, hogy esetleg ők rontottak el valamit, ezért lettek kizárva a publikálók közül, de elképzelhető, hogy rosszindulatú feljelentők állnak a dolog mögött. A tiltás feloldását a szerkesztők ezért sem merik kérni, mert, mint írják:


"A Facebook szabályzata szerint amennyiben kérvényezzük ennek feloldását, adatainkat automatikusan továbbítják a feljelentőknek. Valószínűleg nekik éppen ez a céljuk: megtudni kik vagyunk."


Egyszóval, mindegy, hogy fizetett bértrollok, vagy önkéntes rendőrök, de valakik már úgy tűnik elkezdték a véleményalkotás szabadságát nyirbálni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése